Kartové systémy
Objednávanie a výdaj stravy prostredníctvom bezkontaktných identifikačných kariet je efektívny spôsob evidencie spotreby stravy Vašich zamestnancov.
Nahrádza doposiaľ používané systémy predaja straveniek v závodných jedálniach. Umožňuje objednávanie jedál na viac dní dopredu, čo zefektívňuje využívanie surovín, prípravu jedál a zlepšuje ekonomiku kuchyne. Súčasťou je aj príprava jedál do rezervy a taktiež nechýba ani burza jedál. Spracovanie objednávky je priamo prepojené prostredníctvom receptúr na skladové hospodárstvo, takže výdaj surovín zo skladu je v danom momente k dispozícii.
Stravník prichádza do styku so stravným systémom prostredníctvom bezkontaktnej identifikačnej karty (napr. totožnej s kartou používanou na registráciu dochádzky). Systém umožňuje okrem automatizovaného objednávania a vydávania stravy, aj podporu bufetového systému – predaj doplnkového tovaru, vedenie evidencie stravníkov s kompletnými informáciami, export dát do software pre mzdovú učtáreň s prepojením na dochádzkový systém - výpočet nároku na stravu. PREZENTÁCIA
Objednávanie stravy :
Dotyková obrazovka |
Čítacia hlava |
Sieťový klient |
Výdaj stravy :